Campagne

Samen wandelen

Ontdek wandelactiviteiten

Samen wandelen is een ontspannen manier om nieuwe mensen te leren kennen en tegelijkertijd lekker buiten te zijn. Op deze pagina vind je verschillende wandelorganisaties. Hier kun je je aanmelden voor groepswandelingen of een wandelmaatje vinden.

Vind een wandelmaatje

Samen wandelen is vaak leuker dan alleen. Via de rubriek Wandelmaatjes kun je direct contact leggen met andere wandelaars die iemand zoeken om er samen op uit te gaan.

Vind groepswandelingen

Met een groep een mooie wandeling maken? Meld je dan aan voor de gratis wandelagenda en maak een heerlijke strandwandeling, boswandeling of heidewandeling met De Wandelsite.

Wandelen met Ommetje

Ommetje stimuleert wandelen. Wandelen is goed voor je gezondheid én je komt makkelijk in gesprek. In de Ommetje Facebook-pagina vind je veel mensen die ook graag wandelen.

Wandelen bij jou in de buurt

Door heel Nederland worden wandelingen georganiseerd waar jij bij aan kan sluiten. Als je bij de organisaties hierboven niet iets vindt, zoek dan eens online of in lokale media naar wandelgroepen in jouw omgeving. Er is voor iedereen wel iets passends te vinden.

 

Bekijk meer activiteiten

De meeste mensen hebben behoefte aan sociale contacten. Je wilt graag ergens bij horen, je welkom voelen bij anderen en samen dingen doen. Bekijk meer activiteiten, ontdek wat je leuk vindt en ontmoet zo nieuwe mensen. Bekijk hier

 

Behoefte aan een luisterend oor?

Wanneer je ergens anoniem over wilt praten, is de Luisterlijn er voor je. De vrijwilligers van de Luisterlijn bieden een luisterend oor, denken met je mee, staan even naast je. De Luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor een gesprek van mens tot mens: 088 – 0767 000 of een lokaal nummer (alleen de kosten van je provider).